Četvorosoban stan u centru Bijeljine 117 m2

CIJENA

85,000 BAM

Informacije

Na prodaju stan u centru Bijeljine na veoma lijepoj i atraktivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Osnovne škole Sveti Sava i vrtića Čika Jova Zmaj. Po strukturi je četvorosoban i nalazi se na V spratu u zgradi bez lifta.Stan je dvoetažni.

Prva etaža je 69 m2. Sastoji se iz kuhinje sa trpezarijom i ostavom/špajzom, dnevnog boravka iz kog se izlazi na prostran balkon i odvojene dvije spavaće sobe iz kojih se izlazi na još jedan, veći balkon. U sve prostorije se ulazi iz hodnika u kome se nalaze još i odvojeno kupatilo i toalet i stepenice za gornju etažu. Stan ima grijanje na struju (električni paneli) ali i mogućnost priključivanja na etažno grijanje (plin ili struja) jer su cijevi za grijanje postavljene ispod parketa.

Druga etaža ima 47 m2 od kojih je u stambeni prostor adaptirano 17.5 m2 i nalazi se u potkrovlju. Ostatak prostora služi (trenutno) kao tavanski ali uz dodatno ulaganje lako se pretvara u stambeni prostor. I druga etaža je uknjižena kao dvosoban stan. Stan je dvostrano orijentisan suprotno od glavne ulice. Stan je lijepo organizovan i izuzetno svijetao, prostran i topao.

Mogućnost zamjene za manji stan.

Papiri uredni 1/1.

Opremljenost

Lokacija

Povjerite nam Vašu nekretninu

065/399-532

Centrum Nekretnine

Kontaktirajte našu agenciju

Linkovi za kontakt