O nama

O nama

Kao nova firma na tržištu, a sa dovoljno znanja  o stanju nekretnina u gradu Bijeljini, nudimo najbolju uslugu našim klijentima pri prodaji svoga stana, kuće, lokala ili zemljišta. 

Budući kupci  ne plaćaju nikakvu proviziju prilikom kupovine, dok prodavci svojih nekretnina plaćaju proviziju nakon prodaje uz prethodni dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Usluge

Zainteresovani klijenti koji žele da prodaju svoju nekretninu mogu doći u prostorije agencije i detaljno se upoznati sa načinom reklamiranja i uslovima prodaje.

Svaka nekretnina se detaljno fotografiše, radi se i 3D fotografisanje nekretnine i pravljenje Virtuelne ture, pri čemu smo jedinstveni u regionu. Na taj način će Vaša nekretnina dobiti na značaju a takođe pravimo i kratak video zapis, što posebno dolazi do izražaja ako se radi prodaja kuće, gdje snimanje vršimo i posebnim dronom.

Za naše kupce vršimo i detaljnu provjeru vlasničke strukture nekretnine, a ukoliko se odluče za kupovinu naš saradnik iz notarske kancelarije obavlja sve poslove koje će finalizirati prodaju i dodatnu provjeru vlasništva.

Virtuelna tura

Svaka nekretnina se pomoću specijalnih uređeja snima radi pravljenja virtuelne ture kako bi budućim kupcima bilo što lakše prilikom izbora svog stana, kuće ili neke druge nekretnine. Na ovaj način i prodavci ističu svoju nekretninu u prvi plan i izdvajaju se iznad konkurencije.

Ovakav vidi reklamiranja se dodatno ne naplaćuje, nego vlasnik nekretnine potpisuje ugovor sa agencijom o zastupanju i ukoliko se izvrši prodaja preko nas isplaćuje nam procenat od prodaje.

Video zapis

Pored Virtuelne ture našim klijentima nudimo i snimanje nekretnine i kreiranje kratkog video zapisa a zatim ga promovišemo na društvenim mrežama Instagramu i Facebook-u i na našem Youtube kanalu. 

Kao i kod Virtuelne ture i ovakav vid reklamiranja se ne naplaćuje dodatno nego spada u besplatnu uslugu ako sa našom agencijom potpišete ugovor o zastupanju.

Reklamiranje nekretnine