Dvosoban stan od 58 m2 u blizini Promenade u Bijeljini

Stan u Bijeljini prodaja

Na prodaju dvosoban stan u Bijeljini od 58 m2. Stan se nalazi u blizini šetališta u ulici Pere Stanića. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilom i spavaćom sobom. Stan posjeduje i podrumske prostorije kao i zasebno parking mjesto. Cijena stana je 1350 /m2.

Dvosoban stan u strogom centru Bijeljine 56 m2 treći sprat

Na prodaju dvosoban stan u centru Bijeljine površine 56 m2. Stan se sastoji iz kupatila, wc, hodnika, dnevnog boravka i spavaće sobe. Nekretnina posjeduje i balkon. Stan se nalazi na trećem spratu u zgradi bez lifta, dok zgrada ima mogućnost izgradnje jednog lifta. Stan posjeduje parking.

Dvosoban stan 53 m2 Prvi Sprat

Na prodaju dvosoban stan u blizini centra Bijeljine. Stan je površine 53 m2 i nalazi se na prvom spratu u zgradi bez lifta. Nekretnina se nalazi u zgradi koja posjeduje parking mjesto, a parking je ograđen rampom. Stan ima i balkon koji ne gleda na glavnu ulicu i zastakljen je.

Dvosoban stan u strogom centru 48,80 m2 – Novogradnja

Na prodaju dvosoban stan u strogom centru Bijeljine. Stan se prodaje u novogradnji nije korišten. Zgrada je izgradjena 2017. godine, grijanje na toplotnu pumpu što znatno umanjuje troškove. Stan je dvostrano orijentisan.

Dvosoban stan u strogom centru 48 m2

Na prodaju dvosoban stan u strogom centru grada Bijeljina od 48 m2. Stan se nalazi na desetom spratu u zgradi koja ima dva lifta. Stan se sastoji od hodnika koji vodi ka dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Na ulazu su postavljena sigurnosna vrata, i stan posjeduje klimu kao i centralno grijanje. Postavljena je nova PVC […]

Dvosoban stan Promenada 44 m2

Na prodaju dvosoban stan u Bijeljini površine 44 m2. Stan se nalazi na “kanalu” sa pogledom na novi stambeni kompleks Promenada. Stan se nalazi na trećem spratu bez lifta. Posjeduje veliku spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom kao i veliku ostavu. Stan se prodaje sa svim stvarima.

Dvosoban stan u centru Bijeljine 53 m2

dvosoban stan u centru

Na prodaju dvosoban stan u centru Bijeljine od 53 m2. Stan se nalazi u strogom centru u ulici Nikole Tesle u blizini “zelene pijace”. Stan se sastoji od hodnika koji vodi ka dnevnom boravku i trpezariji kao i još dvije sobe. Stan ima i dva prostrana balkona koji gledaju na oba izlaza. U stanu je […]

Dvosoban stan u centru Bijeljine 54 m2

Na prodaju dvosoban stan u centru Bijeljine, u zgradi sa liftom. Stan posjeduje balkon sa koga se pruža odličan pogled. Stan se sastoji od od dnevog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatilo i dječije sobe iz koje se izlazi na balkon. Stan posjeduje i podrumske prostorije kao i zatvoren zasebni ulaz u stan.